Jul, jul, strålande jul

Tog mig upp ur sängen trots 2 timmars sömn, mina sleeping pills fungerade inte riktigt.. Hoppas på bättre lycka ikväll :) Eftersom att vi inte hade ngn aktiekunskap nu på morgonen så har den tiden spenderats i bibblan med att skriva geografi inför provet jag inte har gjort ännu. Men hur kortar man ner boken? :o Jag tycker det bli lika lång iaf -.- Lär ta en evighet att skriva klart, men ngn gång så ^^

Snart bär det av upp på 300 för Företagsekonomi. Jag tror vi skulle börja med B-kursen nu, ska se till att inte faila så brutalt på den också (a) Tänkte införskaffa mig ett tioämnesblock så jag inte sölar bort alla mina anteckningar hela tiden i ALLA ämnen!

Hade slut på snus så fick en dosa av pappa som det var lite kvar i. Visserligen lös, vilket är godare men man ser ju ut som en fordonare med bruna korn fulla tänderna ^^ han erbjöd mig en ny från kylskåpet och jag tackade nej. VARFÖR VARFÖR VARFÖR???!?!!!! Fick väl ngn snäll tanke att han skulle få behålla den men det var nog en bra dum snäll tanke. Har varit dåligt med spenat på skolan i år, så jag tänkte väl att lite snälla handlingar skulle väga upp det hela lite? Märks väl vad jultomten tycker.

Julbuffé på skolan idag :D :D Eller julbord som man säger om man inte är så formell. 8 dagar till julafton <3 <3 <3 <3
 
Klad hest ska nu upp och chocka classmates med min närvaro (som för omväxlings skull är innan lunch) ^^

Puss under misteln!

Jag har spenderat för många timmar i den här tegelbyggnaden, way tooooo many!

I natt satt jag uppe hela natten och glodde på dumburken. När klockan närmade sig 04.00, guuuuuud vad jag ville sova då! Jag vågade dock inte för rädslan att försova eller "försova" mig igen. Höjdpunkten var LA ink <3 Men jag måste säga att det går en hel del intressanta program på söndagsnätter. Vad sägs om kärlek med gigantiska ålderskillnader? Jag menar alla vill ju se en 30 - och en 70-åring kyssas! Yes idd, öh ja? Och det är ju faktiskt rätt viktigt att se en kille slå världsrekordet i att bära antal t-shirts samtidigt! Sen att man visst kan dö av det då de kan få stroke och andra fina grejer, det är ju nästan allmänbildning :D För övrigt så är det en svensk som har rekordet med 238 tröjor ;) Svenskar är ju att lita på må jag säga! Han var dessutom sponsrad av tshirt store - som har så förbannat snygga tröjor *dreggel*

Jag kunde inte bry mig mindre om de som sitter brevid mig i biblioteket om diskuterar hur det skulle vara om alla historieböcker var skrivna av afrikaner? Eller att naiv är samma sak som positiv - ERROR ERROR! SYSTEM FAILURE!

Nu har jag suttit på skolan sen 07.20 och min första lektion börjar 11.40. Det är inte riktigt min grej att vara här när jag inte måste. Jag är ju knappt här när jag måste ^^,

Det är iaf fiiiiirreeeee till skollunch :D

xoxo

Världens mest plan.. NO, WAIT?! Det är ett nytt inlägg, NO SHIT HOMIES!

Har varit på hockeyn ikväll med sara, syster & anna. Ståplats <3 Reslutatet blev 3-3 dock, men jag tycker Modo kämpar på bra nu för tiden :D Fick ungefär 3 glas vin av syster innan hockeyn. Kravet för att slippa betala var att dricka upp det inom 10 min för att hinna med bussen! Mmm, hemmagjort old school vin á la ogge. Fast Sofia hade lyckats riktigt fint med kvällens omgång, smask!

Nu är jag busig och spelar Håkan på Luddes spotify när han är och duschar (a) Helt rätt!

Imorgon blir det SUPASUPASUPA, premiär på Lex! Ge mig en öl så ska du se jag vaknar till! Skulle nog ha behövt en innan skolan imorn, man skulle ha suttit och smygsupit under lucian i aulan. I know you want to ;)

Jamen tjenis penis så hörs vi imorn om jag någonsin kommer ur dimman!


Puss mellan skinkorna :*


RSS 2.0