Sedvanligt gnäll :)

Jag mår inge vidare just nu, och nej jag är inte sjuk.

"Jag kan inte sluta tänka på vår framtida framgång" som någon skrev. Det är det bästa jag har hört på riktigt riktigt länge. Det gjorde hon bra :)

Lagom less på det mobila bredbandet, seeeeeeeeeeeeeegt 3000.. Önskar att UF kunde räknas som ett "riktigt" ftg, vissa företag anser inte det riktigt så mycket som de kanske borde ;9 Har hittat kanske den bästa grossistsidan någonsin, MEN organisationsnr? Inte har man väl ett sånt på UF, mest troligt -.- Så ja, då är man ju inte ett riktigt företag.

Har snart snusat upp en snusdosa sen igår kväll.. Jävla less.

Jag har då inte mkt positivt att säga nowadays. Patetiskt oja.

xoxo
Sara

Detta är ett inlägg om ingenting

Trist att vakna av att inte vakna typ :s somnade med mobilen i hand och med glasögonen bredvid mig i sängen, tur att man aldrig är trött. Fascinerande på det dåliga viset. Orkar dock inte gå till skolan nu när jag vaknat, pga dumma verkliga mardrömmar :(

Jag tror aldrig jag har hunnit med så mycket på en dag som i lördags ;o Jobbade 4 timmar in da woods, relaxen, minijulbord och rockabilly - THAT'S IMPRESSIVE!

I går blev det fönstershoppa på Coop, fast ja, inte genom fönstren. Det är kul, always :D

Kanske har kommit fram till vad jag ska köpa till älsk i julklapp, men det kanske är lite trist.. och inte det jag ville köpa.. :/

xoxo,
sara

Gilla UF & träningsvärk

Jag har som vana att logga in på facebook först och sen glömmer jag helt bort bloggen förrän jag ska lämna datorn. Inte konstigt att det aldrig står ngt i den här bloggen.. ;p Kanske skulle försöka konventera till att alltid logga in på bloggen först. Värt ett försök.

Har träningsverk i benen naa saa jaaavulskt, cirkelfys -.- det är ett jävla straff att gå på toaletten med träningsverk ;)

NÅGON GÅNG DENNA VECKA KOMMER SKORPORNA VI SKA SÄLJA PÅ UF! :D längtar supermycket! Vi beställde tre sorter - saffran, pepparkaka & choklad. Ha det i åtanke om ni blir sugna eller ska köpa en present till ngn som redan har allt och inte önskar sig ngt :)

Efter att älsk har slutat jobba ska vi till Flärke och sälja lite riskkapitalsedlar så vi har ngt att finansiera företaget med. Det är egentligen samma sak som sponsring trots det krångliga professionella namnet :p Är mycket tacksam för varje bidrag, det är alltid ett steg på vägen oavsett summan :)

xoxo
er alldeles egen sara

RSS 2.0