Söndag

Ikväll så ska/vill jag se på Linas kvällsbok med Sofia & Oscar och baka BANANMUFFINS till som det är FLINGOR i. Städa lägenheten, iaf stoppa in kläderna i garderoben och diska berget. Hälsa på Sara och umgås lite. Och sen tror jag jag måste gå och köpa en Marabou Digestive också, jo det tror jag (y)

Sen har jag kommit fram till att jag inte skriver ngt intressant. Sen har jag även kommit fram till att jag nästan har ett liv? Alltså, jag, ett liv? Jag måste fasen inbilla mig. För när jag får för mig att skriva vad som har inträffat under dagen så ångrar jag mig alltid. DET FINNS ALLDELES FÖR MKT ATT SKRIVA. Shit, det trodde jag aldrig.


Men jag lovar att vara en "riktig" bloggare när jag har dator och internet i lägenheten *tummis*


Pözz :)

Mobiltelefon <3

Min mobil la ned helt så jag fick låna en av Veronicas pappa, väldigt generöst :) Men jag förstod mig inte på den för 5 öre. Nu har jag spenderat mina stackars slantar på en ny telefon. Inget high-tech alls, svart 990:- grej! Men själva garantin för 12 månader kostade 599, så blev kalaset billigt? Nej. Fy. Nu är jag helt fattig i princip och har aldrig råd till en soffa och egentligen inte krogen ikväll heller. Men det har jag aldrig någonsin brytt mig om förut :)


Taggaaaaaaaa partajjjh ikväll! <3 <3 <3 <3 <3

En sån där jävla sittplats

1. Soffan jag snackade om hade precis blivit såld då jag ringde. Fail.

2. Det finns en oxblodsfärgad tresitssoffa i "okey skick" för 900:- Vill jag ens ha den? Om den ens finns kvar? Ingen aning.

3. Det finns barstolar på Cervera som jag vill ha till mitt bord. Men (självklart finns det ett men) de kostar 1100 styck. Vilket innebär 1100 x 4 = sara kommer aldrig kunna köpa dem.

Dagen före dagen D

Var hos Tandisläkaren idag, fick en tid för att byta ut några lagningar. Inte kul, but what to do, what to do. Sen blev det stan med bäbis (syster) och ja, vi vill ha allt! Det är helt sinnessjukt :o B'bis hade klackisar på sig och kunde inte riktigt gå som folk efter några timmar ^^ Handlade två saker, ett par leggins jag bara var tvungen att ha! Har tjatat om ett par med dragkedja hela vägen i flera månader men de har ju inte funnits någonstans.

Imorgon är det skola och jag är tveksam om jag ens kommer att överleva. Kommer bergis dö så fort jag vaknar och inser vad det är för dag :o

HejdaHejda =)


Ett hem utan möbler

Jaha, då har man ett hem utan möbler. Eller jag har en säng (y) Hittade en soffa för 1000:- på Blocket som var helt okej. Kunde låna av mamma på tisdag så får väl hoppas att den finns kvar! Och lådan med porslin är hemma någonstans så jag har en vanlig tallrik och två djuptallrikar atm :P Tur att man är haj på att diska (a)

Puss puss!

Snart har jag ett hem :o

Ska försöka hitta brödrosten och smörgåsjärnet i all röra. Om jag har tur blir det stan idag och lämna pryttlar, beroende om pappa får låna ngn bil. Ikväll blir det krogen med Pelleboy, var på helspänn igår när han ringde och skulle meddela om det gick eller inte ;D Johanna ringde nu på morgonen, hon kanske skulle komma med gardiner på söndag om hon hann. Hon är himla underbar <3

Frukost och packa pick & pack!

See ya around.

Vem uppfostrar vem egentligen?

Sara: Pappa, tror du att du skulle kunna kolla en sak på Hitta?
Pappa: Nej.
Sara: Det skulle vara trevligt om du sa "Nej, det går tyvärr inte nu".
Pappa: Det går tyvärr inte nu.


SpE2b

Någon i min blivande klass hade skrivit upp på sin bdb vilka som skulle gå i hans klass. Uppenbarligen är jag en av dem. Det var visst någon som Therese kände eller ngt, som sedan Veronica i sin tur upplyste mig om. Tur att allt går som en kedja ^^ Det verkar faktiskt inte helt fel men den stora frågan återstår: kommer jag verkligen få några vänner? JAG. ÄR. LIVRÄDD.

Jobbar på eftermiddagen så ska kirra frukost, hej!


Att man ska behöva välja..

Idag så frågade chefen om jag kunde jobba på fredageftermiddag, vilket jag inte kan för att pappa ska köra ned mina saker till lägenheten i Gullänget. Men jag hatar verkligen att säga nej till jobb, jag behöver varje öre men inte därför. Jag bara hatar det! Tyvärr så vägrar pappa självklart att ta det på lördag bara för att allt typ skulle lösa sig då -.-

Sen så skulle Lindis & jag på krogen på fredag egentligen men nu ska kanske Dennis ha fest i Flärke istället. Jag som var sjuuukt taggad på krogen =/ Men inte bara det, jag kan inte vara med dem på fredag då heller eftersom att jag inte kan ta mig till stan på ngt lättsamt vis senare i helgen.. Måste som försöka att få i ordning någorlunda i lägenheten, inte för att jag har så mycket att he i ordning men. Blir ju som less.. Har inte ens en soffjävel..

Ikväll blir det typ meta med Linda, Per, Marcus & Veronica.

Gaaaaahh, jag vill krogen nu! Och pengar :(

Ses!


Anna i ett nötskal

De sitter och ser på Thomas Järvheden och alltså Anna skrattar oavbrutet så att soffan skakar. Hur får kvinnan luft? Hon skulle aldrig klara av det live ;P

Typ hälsokost, eller?

Ska på Max med Sara alldeles strax ^^ Inte för att jag har några cash men "Paaappaaaaaaa?!" funkar rätt fint ibland (a) Så hälsosam middag men måste ju väga upp kycklingsalladen med bönor och annat sofistikerat jag åt till lunch ;)


Nu ska jag gå och lägga på lite mer hull, ciao =D

Första gången

Alldeles nyss så fick jag reda på något av värde genom att läsa en blogg, första gången. No shit, wow!

Lundin ska stanna i stan tills på tisdag, precis det jag var ute efter =D heja läsa bloggar innan man går utan för dörren (y)

The City

Nu blir det stan med Sofia & Oscar! Jag vet inte hur länge vi ska vara där men jag tycker redan synd om Oscar ^^

Och till mina bäbisar i Flärke: Varför jag inte svarar på sms är för att det tar ungefär 5 minuter att skriva en kort mening. Men Ifall jag nu är hemma så ringer jag upp, nemas problemas =D


Ciao!

Pladask!

Igår föll jag pladask, som en kägla, som en öh studsboll? Nej, inte en studsboll. För jag kunde inte komma upp sen igen. Guuuud, jag blev fan knäsvag av den första kyssen. Och då vill jag tillägga att jag satt ned xD Nu hoppas jag verkligen att han inte läser bloggar, för då blir det definitivt inga fler kyssar. ehe.. Det var inget seriöst för fem öre, men gud jag dör. Det var love at first sight. Viktor G vet vad jag pratar om, stackarn var lite utsatt när jag var helt förstörd xD

Vafaan, ska skriver mer sen.

Puss på rumpan :)

RSS 2.0