Äntligen!

Förresten, min pelleboy kommer hem om 2 veckor :D Då blev det ingen ölresa til Holland. Men hellre Pelle än Holland <3

Nu kan jag dö lycklig som jag jämt säger :)

Urkult

Då var man med Anna och Sofia hos Oscar. Urkult så det bara skriker om det. Och jag lyckades tappa mina solglasögon redan första dagen :P Hade nog lite för kul igår, pallar inte ens att få ner någon klunk öl. Men nu är det findricka, Bacardi melon och sprite. Så det ska nog gå ner en fylla idag med ;D Det var kung på bussen igår, började dricka 20 i 1 i väntan på bussen xD Hursomhelst, de spelar supermario, världens bästa spel (y) kanske efter the sims. Nu ska jag supa ner mig :)


hööööööööörs

Ovärd helg

Ingenting blev som det var planerat i helgen. Nog för att jag inte är något stort fan av att planera, men jag hade verkligen sett fram emot att få fara till Sollefteå och träffa Viktor :/ Men sånt händer. Kändes fett ovärt med att vara ledig när det inte hände ett piss, förutom att jag spenderade pengar på ingenting. Ätbara saker och sånt jag inte behöver. Men sånt jag inte behöver är bra skit :) Snart ska jag jobba. Egentligen skulle jag börja 10.00 men kunde inte komma hem så fick fråga om jag kunde börja senare :( Bra anställd.


Jag vill träffa Emil. Men jag vet inte riktigt vad som händer. Han är ju typ alldeles för upptagten jämt, sen hjälper det ju inte att det är typ 20 mil :( Men jag vill pussas nu! Var ju fasen 1 ½ veckan sen jag såg han sist.


Nu ska jag tralla till arbetet, hörs!

Old times i love <3

Sitter vid datorn, dricker en norrlands och pratar med Pelleboy i telefon! Han sitter på sin sida och dricker öl och jag på min. Jag youtubar Walk of life och det är fantastiskt! Jag önskar bara att jag hade haft sisådär 8 öl till, men men. Saknar min Pelleboy så jävulskt, mitt liv är inte complete utan honom. Men han kommer alltid vara min, always <3

sara saknar sin pelleboy.

Röda rosor någon?

Jag skulle vilja ha blommor av en pojke jag är kär i. Folk verkar tro att mitt hjärta är stenhårt bara för att jag är en killpojke och kanske är lite för sarkastik ibland. Jag har alltid velat haft blommor av en kärlek. varför gav inte Rasmus mig några blommor? humm.. Men skulle det vara någon jag inte var upp över öronen kär i så skulle det kännas pinsamt och uschligt. Jag tror jag aldrig har fått blommor av någon förutom någon födelsedag och avslutningen i 9an :( Jag vill ha blommor. Fast Converse skulle också vara en fin kärleksgåva :)


Kärlekspuss.

Jag vågar inte skrika mina känslor åt dig

Jag hatar kärlek så fruktansvärt. Det verkar ju så enkelt för alla andra. I alla fall enklare. Och för dig, varför kan du så jävla lätt? Just nu har jag bara lust att skära ut hjärtat, lägga det på en tallrik och skicka till barnen i Afrika. Då gör det i alla fall någon nytta.


bögfitthej.

RSS 2.0