Sisådär.. ge mig min vardag tillbaka.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Allt är så skadat. Vill inte ägna det en tanke. Men till slut antar jag att jag måste ha en lösning, inte bara en tanke. Ska ta igen för alla dagar jag inte kunnat skriva av olika anledningar =/


Slänger in en bild på outfit någon gång i veckan som varit!









Just nu kan jag bara säga, uppskatta det du har :) Det oväntade kan hända.


sara

Efter 19 år har jag rätt att ge upp..

Har nyss avslutat ett 27 minuters-samtal med konstant skrik och gråt med Johanna. Hon ska visst följa med mig till psykologen imorgon. Det är nog bra tror jag.. Vet inte vad jag ska säga till den där jäävla psykologen. Jag känner att Johanna är den enda vän jag har, eller den enda som bryr sig på riktigt. Jag är tacksam som har henne, hon uppskattar iaf hela mig. Ortroligt nog. Jag hatar det här. Hon är den enda som tror mig också. Kanske för att hon har sett mig gråta och vara ledsen minst en gång i veckan sen 4:an i princip. Har man inte varit lycklig någonsin i sitt liv. Då tycker jag att 19 års tid är tillräckligt länge för att försöka. Så här jävla svårt ska det inte vara.


sara

Pepp på skolan, som fan..

Sitter på skolan, "alla" har friluftsdag så det är rätt tomt. Jag är "sjuk", men tänkte faktiskt vara med tills jag kom på att det enda skor jag har är trasiga Converse och de tänker jag inte låta dö helt för lite friluftsdag ^^ Hur som helst, jag tog 10-bussen i hopp om att Petter (kommunikations-läraren) skulle vara här så jag kunde göra provet under dagen. Egentligen ska jag göra det 15.00 i Aulan, men jag vill så gäääärna åka hem med Sara :D Ist för den suuuperjobbiga 16.10 bussen. Men men, ser hur det blir. Men jag måste säga, vara i staden 5 timmar och 20 minuter själv för att göra ett litet ynka prov.. allvarligt. Det är inte särskilt peppande att göra skolarbete då, men nu ska jag inte gnälla mer :)


Ikväll blir det grillat till middag eller nuggets, det är strålande vilket som =D Ska ner på stan sen och köpa sötsur sås (y)

Det kanske skulle ha blivit krogen med Per & Boman ikväll, men jag kan inte så.. SORGLIGT! Men då kan jag käka upp kalorierna på gowiiii istället =D maahaa. Tänker inte ens försöka vara hälsosam förrän jag har avklarat allt skolarbete, som jag inte ens har börjat med än (a) 2 ½ vecka, I CAN DO IT!


Puss dåra!
sara


Verkligen bra kost :o

Nu svarar inte Johanna i mobilen. Det är synd. Det skulle ju bli min "göraenvettigsakomdagen" denna dag :o

Jag har
ätit 7 mackor och massa kanelbullar idag. JAG VILL SÅ GÄRNA HA RIKTIG MAT! :( Eller typ hamburgare, men det är ju nästan riktig mat det med (a) eh he..

Imorgon kommer bilder på västen & skorna jag köpte igår :) Eller ikväll (a)




Grovt grekiskt bröd <3 Det är de bästa mackorna som finns (efter bagels, som jag inte får tag på i ngn mataffär).

De finns på ICA där man finner butiksbakat bröd =D Och Öviksbor rekommenderar jag Supermarket istället för Kvantum, där de nämligen är cirka 5 kr billigare per limpa ^^


Ska fortsätta hungra :)
Sara

Det som varit <3

Kanelbullarna är mycket godare när de är nybakade, nu är pärlsockret så mjukt =(

Kanske ska hälsa på Johanna ikväll. Det blir nog trevligt i fall jag tar mig dit. Men det är så jobbigt. Idag är så jobbig. Och jag har bara smutsiga kläder och ingen ork, men men.

Imorgon är det skola, jag vill bara dö. Det är inte ens lönt jag skriver. Har inget positivt att skriva, orkar inte fejka mer än nödvändigt just nu heller. Jag tror jag hatar att blogga, för tanken är att man ska sammanfatta och vara positiv. Och som att jag skulle lyckas skriva lite är typ som om jag skulle ha en plastjulgran eller sluta vara så hatisk.

Ska till skogen imorgon i alla fall. Då blir det till att sitta framför tvn alldeles själv. Det är som att man inte har några vänner, eller det är väl så. Jag har ju ungefär trängt ut dem ur mitt liv. Om man nu ens kan kalla det här ett liv.

Jag saknar den jag var förra våren så mycket att jag hellre dör än att vara den jag är nu.









Jag andas minnen och lever på hoppet <3

HAR DU EN BULLE I MAGEN ELLER?!

Nej, jag har sex bullar i magen. Jobbigt. Men gott var det :D

Det blev bakande och grey's anatomy. Men texten hatade mig så jag fick leva utan vilket är rena pesten för mig som inte kan urskilja vad de säger :( Och vi visste inte riktigt hur mycket socker, kanel och smör man skulle ha till fyllingen ^^ Får försöka mäta nästa gång.

Kan också tala om att det blev strax över 60 bullar istället för 45, men vi är inte de som klagar ;)










Och Sofia vägrade vara med på bild :(


Well, har inget intressant att förmedla så hej!

Kanelbullar, hörde jag kanelbullar?!


Sofia: 45 bullar?
Sara: Ja, det får väl lov att räcka.
Sofia: Fan, vad fet vi är!



Det blir bullbak, kanelbullar yum <3 Det var ju bara tusen år sen! Blir iväg att handla prylar & mjölk som skall förtäras till =D


Återkommer med bullar!

Teknikens blunder

Systrarna Lundell är inte de mest tekniska eller de smartaste på planeten Sverige ^^ Vi ska se på Grey's Anatomy säsong 2 som Per har laddat ner - han låtsas om att IPRED inte finns :) Först så vet vi inte ens vart vi ska spela skivan. DVDn funkar inte. Inte Playstation och på datoren är bilden för mörk. Det bästa är att den inte ens går att ändra -.-   Inte hellre vilken sida av skivan som ska vara upp vet vi ^^ Och sen så råkade vi ta fel skiva! Vi är så bra så =)

Idag har vi varit på staden en svängis. Jag köpte trå pryttlar, som jag så fint lånade pengar av Pelle för att sedan betala av med lånade pengar av pappa ^^ Kommer bilder sen. För att inte tala om MAX <3 Supreme in my heart, speciellt när man har kuponger och kan handla en burgare & läsk för 39:- =D



Förskönar inlägget med en bild på systrarna Lundell!



Nej, nu ska jag fortsätta att tugga på fingrarna av frustration. Sweet huh!

Ciao!

Hundvalpsattacken

Idag när jag satt och pratade i telefon på gräset så kom det två hundvalpar och anföll mig. De var söta men ack så farliga. De bet mig i handen och i armen och den ena ville käka upp mitt halsband. Men mitt halsband stålsatte sig =) Nu har jag säkert fått rabies. Och har jag inte rabies så har jag i alla fall fått några små röda märken =)




Det var dagens -inte så heartbreaking- action :)


Stay rabiesfri,
sara

Gud hade visst inte riktiga mammor så att det räckte till alla.

Mamma: Det är inte så många dagar kvar Sofia bor här nu.
Jag: Mm, nää.
Mamma: Vad hemskt. Nästan.


Ja, jävlar är det nästan hemskt att din dotter flyttar hemifrån? Nästan till och med. Ja, herregud. Tänk att syskonen Lundell inte förtjänade en normal familj.

Enkla ord, svår handling

Laga mig innan jag går.
Det är det sista jag ber om att få.
Jag behöver ingen sista chans.
Jag börjar om själv.

Någon annanstans.



Peace out
/sara




Tråkig vardag

Ska snart in till staden och typ ta med mig mina sakkooorr hem som jag drog till staden för att jag skulle låna Johannas hus för att kunna ha någonstans att göra läxorna. Jag vet inte, jag skäms så otroligt. En sådan chans och jag kastade bort den på att gråta och vara förbannad hela helgen i stället. Skulle ha gjort ett prov idag med, men var är jag? Jo, inte på skolan i alla fall. Ska ta mig hem till skogen med 4-bussen, så då får man träffa Sara liten en stund i alla fall. Du är bäst <3


Imorgon är det 25-dagars vilket jag tänker gå på! Men vet inte riktigt hur? -.- Har inga pengar, men Amanda är skyldig mig 34 spänn, det lär jag komma långt på.. Sitter just nu och funderar på om man måste ha biljett eller inte? Det snackades ju någonting om att det inte skulle behövas? :/ Märks!


Skänk mig en slant eller ett jobb, ;>
sara

Vet vuxna bättre?

Förra veckan när jag var hemma i min skog och var inne på lanthandeln för att handla (peka på vad pappa ska handla) så fick jag en liten kommentar av en man. Jag vet vem han är och han har handlat av mig många gånger under somrarna - på just lanthandeln i fråga. Han ser min läppiercing som är relativt ny och säger skämtsamt "Ska jag inte hämta tången?" - han syftar självklart på att den bör dras ut. Han säger det hela med ironi och jag är medveten om det och jag svarar "Haha, njee. Jag klarar mig rätt bra"  Och får till svar "Skäms du inte?". Då dör en liten bit av mig. Jag säger självklart inget elakt och fortsätter istället att spela med. Men om jag skäms över en piercing? En del av mitt utseende som jag har valt själv? Nej, jag skäms inte. En människa ska aldrig skämmas över sitt utseende, vare sig det är vikt, kläder eller genetiska drag. Sina handlingar får man skämmas över, för det är trots allt de som spelar roll. Däremot så har jag länge gruvat mig lite för då jag ska jobba i sommar. Just det där med piercingarna och tatueringen. Folk i en liten, liten by uppskattar inte riktigt sådant. Jag är inte heller så förtjust i följande fråga "Har du ångrat tatueringen än?" Men det värsta är frågan om vad jag pluggar och när jag går ut. Det är inte den mest älskade frågan om man har gått om två år och skäms en hel del. Äldre människor är inte så mycket för att byta utbildning på grund av andra elever, att man känner att man valt fel eller att man är för missnöjd med sina betyg. Äldre människor är i regel lite mer för att gå ut skolan så snabbt som möjligt och skaffa sig ett jobb - sen om det är något man vill jobba med är inte lika viktigt. Men jag har överseende, de flesta är mycket trevliga och småpratar mer än gärna :) Hellre det än de många oförskämda ungdomar som inte har hört talas om tacksamhet.


Mina kära piercingar <3



Watch your tongue, sometimes :)
sara

Jag önskar jag var av sten

Jag kan inte ens skriva något, det går inte längre. Mår så dåligt att jag bara måste få dö, snälla.


Kärlek har förstört så många fina själar,
och räddat så många söndriga.


Och all kärlek i världen, jag vill bara inte se. Jag kan inte, inte nu, aldrig.


The fifth break-up

Då har min älskling och jag gjort slut för 5:e ggn. Eller jag ska väl säga att han har gjort slut för 5:e ggn. Jag har gett dig all min energi för att det ska kännas bra för dig. Men jag vet, det går inte. Allt går inte med vilja. Tänk om jag bara hade lagt ned all den energin på läxor eller något, något som jag kan påverka på riktigt. Jag kommer alltid att älska dig. Det är lite knasigt. Det känns bara som att vi skulle vara med varandra för alltid, naivt jag vet. Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Allt är bara så vackert med dig. Allt, din lilla prickiga näsa, din supermjuka mage, din lite vågiga panna, åhh när du töntar dig - det finns inget bättre! <3 Jag kan inte tänka mig någon annans kropp som håller om mig på kvällarna eller någon annans röst i telefonen. Men allt har sin tid. Och det är klart att jag kommer hoppas att du ångrar dig med tiden, även om det bästa kanske vore att bara glömma och gå vidare. Men jag vill inte, eller jag kan inte, inte med dig..



23/5 -08 <3

Jag är bara din, så länge du vill <3


-Stod det under denna första bild. Och jag antar att jag hade rätt. Såg bara så mycket fram emot ett långt kaotiskt år </3



Jag visste att kärlek inte var att lita på, inte för mig i alla fall :) Man ska aldrig ändra inställning och värderingar.


-Well, jag lovade ju ständig uppdatering.


ta vara på kärleken 
love sara

Musiken överglänser inte matlukten!

Sitter och dunkar Shinedown - Devour på hörselskadavolym i Rasmus hörlurar. Det lär se rätt supernördigt ut, också är jag superskabb som pricken över i ;D Fantastiskt!

Läser främlingars bloggar.
Man känner sig som en rätt grå och misslyckad människa då ;) Men jag kan inte låta bli. Det värsta är väl "Hur håller du dig i form? -Inget särskilt, jag äter det jag vill och motionerar sällan" Man känner ju hur man vill göra något opassande med dessa människor (mohaha), världsorättvisa ^^  Men jag är glad ändå =) Det finns ingen anledning att inte vara det.

Sandra skickar lite bilder sen förfesten hos Denise innan 50-dagars. Så det blir nog lite bilder senare :)


Fönstret står öppet och det luktar mat :o Kanske måste lura till mig lite fullkornsmakaroner med bacon, morötter och ketchup av älskling! (a)


Ha det soligt :>

Viktor Gradin, i en klass för sig <3

Alltså guuuud, Viktor Gradin, vilken stjärna. Det låter så sjukt. JAG ÄLSKAR DEN POJKEN - SOM FANTASKTISK VÄN SÅKLART. :D Det finns nog ingen som har skänkt mig så mycket glädje på så kort tid, du är fantastisk <3 De som inte uppskattar honom ska ha spö, eller något som inte kan fälla mig för misshandel =) Och bakgrundsbilden på bloggen, den står han rätt mycket för. Eller ja, minnen :)




I sink in waters deep
Your presence kept me floating


Du fanns där när ingen annan räckte riktigt till <3
Tack för allt, nu vill jag bara ha ditt sällskap & öl  ^^

Norrlandspappan (y)



Jisses vad snygg pappa var för sisådär 5-10 år sen (Y)

Som en vän skrev när hon såg bilden:
"haha, han ser ut som tagen ur reklamen för Norrlands Guld. Fan vad fränt! :D"

Har du också gått i simskola?

EN GAMMAL DIKT JAG FAKTISKT ÄR GANSKA STOLT ÖVER :)


Jag gick i simskola
Fick baddaren nästan gratis
Och fick kämpa för silverfisken
Nu får jag inte längre några märken
Trots att jag simmar
för livet

Med sneda armtag som alltid blir fel
Simmar mig igenom livet
Ångestdagarna har undervattenströmmar
Flytvästen håller mig inte längre uppe
Fungerande bentag sa de aldrig var så viktigt
Varför sa inte simskolefröken att det fanns farliga människor?
sådana som drog en under vattnet
Nu finns ingen tid att dyka fint
Nu puttas det
Dras
Trycker
Dränker

Flyt då för helvete! skriker minnena
De där minnena av tårtkalas med fiskedamm
Fulla fjortisfyllor med häxblandning på whiskey och likör
Minnen skriker dåligt
Jag hör inte
Vatten dränker
Vågor som tar mod och livsork

Är det inte dags för simskoleavslutningen med rollo-kolor och saft?
När får jag kliva upp ur vattnet?
När slutar livet dra ned mig?
Nu slutar jag simma

Och hoppas att även döda kroppar flyter



Keep swimming, puss sara

Mysig lyxdryck.




Varm choklad med några polly i.
Smaskens men sockerchock! Men kan tänka mig att det smakar en aning bättre om man inte levt på onyttigheter hela dagen, och med äkta varm choklad gjord på kakao :) Min var bara vanlig fejk-oboy! ;D Nu blir det sängen med älskling som är ganska less på att jag sitter här (a)


Och imorgon är jag sjuk, bara så ni vet ;D


Sleep tight.

Juno, vilket namn

-Juno?

-No, it's Morgan Freeman.

 

(y) bäst!

Och pojken är så nördigt söt (a)

 

ser på Juno på Canal+hits


Jag vara (kokos)nöt!

Jag lovade ju att säga några ord om krogfredagen, och vem är jag att bryta löftet? Först blev det en massa försening när vi skulle till Boman. Jag & Per hade planerat att kanske vara där omkring 19.00 och ungefär 20.30 anlände vi :o Och den som står för äran av denna försening är tillverkan av min underbara H&M-klänning. Per skulle hjälpa mig med dragkedjan och ungefär 2 centimeter fattades, men han skulle absolut ha upp den hela vägen ;) Vilket resulterade i våld som resulterade i att dragkedjan gick sönder (y) Och det resulterade i sin tur att vi försökte laga den genom att klippa av dragkedjan lite, och sen ännu mer och sen följde en del andra idérika idéer. Bland annat påsklämmor ;) Det funkade rätt fint, men bra klumpigt var det! Så då skickade vi Boman på Hemköp för att kika (han bor rätt nära), de hade inga säkerhetsnålar. Då drog jag på mig min lilla "jacka" (som jag tack & lov hade med mig) och gick och höll den mot mig som ett litet barn då jag gömde ett hål på ungefär 30 centimeter under ;) Var hittar vi säkerhetsnålar? Statiol? Nej. Coop? Ja. Superirriterande att gå, men klänning fixad! Och nu måste jag (farmor, mihi) sy in en ny dragkedja till nästa gång jag använder den.


Min älskade H&M-klänning : )       (Bilden är från julafton)


Väl där blev det trams, bra trevligt trams :)

Sedan Framnäsbaren! Träffade en del folk man känner/är bekant med, ex Appoz som var full men glad ;D Theres som alltid är lika cool (y) Carro, IC3, jättesöt men vi pratar aldrig :o Sedan har vi ju Högberg & Elina med co :) Vet inte vad det ska vara bra att skriva ned för? Hur som helst, det fanns en individ (av det manliga könet, som jag slapp se tack & lov) som var bra på att bjuda. Han var trevlig och så men en viss person "lovade bort" mig mer eller mindre. ni kan ju själva tänka er vad det innebar xD Det var mest humoristiskt och billigt! ^^ Men ack, så tragiskt! Det blev gratis kebab och drinkar och hejsan. Per bjöd mig även på ngt med kokosnöt (tror jag) den var yum, TACK :D Åh, när jag är rik någon gång så ska jag beställa något chokladigt :D Ska även säga att jag börjar bli ett stort fan av kebab :o Så himla goooootttt, själva köttet alltså!!!!!



Appoz i sin rosa 800kr-skjorta ;)               (Bilden är från hans bilddagbok)


Oj, vad mycket trams det blev. Men det var en värd kväll och nästa gång blir nog 25-dagars (för att det var så jävla skoj på 50-dagars) även fast jag inte tar studenten i år :)

Kexchoklad

"He's not Mr sensitive ponytail man!"   - yay, vettiga saker på tv nu alltså ;D


Jag har druckit obo'y, det är onyttigt bra! :) kexchoklad <3

höööööööööööööörs

The biggest love, chocolate <3

Säger jag choklad så menar jag verkligen choklad.

Choklad, jag tycker det ser fint ut. Själva sammansättningen av bokstäver =)





Willys <3 Det är ju lite för bra :) Egentligen är jag ett ICA-fan, men jag är en svikare :o Chokladkakorna med mörk choklad kostade 11 kr för båda, eftersom att det är typ "2 för 1"-vecka på Willys på vissa produkter! Viktigt vetande indeed!

Och jag tycker att Simpsons the movie var riktigt bra (Y) Alla andra verkar tycka att serien är bättre, men nej inte jag. Jag tror det var för att filmen inte riktigt vara lika utflippad som serien ;D



Adíos!

Kan man inte vara Victory får man nöja sig med choklad.

Har halvsett på 4 avsnitt av Lipstick Jungle under eftermiddagen. Det är fanimej bra, kolla in det =D Har aldrig sett det förut och ja, det är bra mycket bättre än 1an, 2an & 4an som Rasmus levde på förut ;) Det är helt underbart att kunna slå på tvn och ha något att se ^^ TÄNK OM HAN BARA HADE 3AN OCH 5AN OCKSÅ! Det skulle det vara typ vårens topp ;D
 
17.55 canal+first är det Simpsons the movie ifall det glädjer någon, jag ska i alla fall sen den.
Eftersom att jag är ungefär den enda i hela Övik som inte har sett den -.-


Karaktären Victory (längst till vänster) är så himla snygg!!!!
Skulle veeeeerkligen vilja se ut så, *drömmer mig bort* och namnet Victory, way too cool! :o

Jag sitter och suktar efter choklad, choklad, choklad, choklad! Alltså varför är det så gott?! Och sedan Sara bjöd mig på Non Stop härom dagen så är jag rätt kär i dem,  innan det var det länge sedan jag åt dem indeed!


Återkommer. Med choklad! :D

Krogen in my hemstadt

Det var faktiskt riiiktigt trevligt, och Theres träffade jah =) Men det blev rätt så billigt, varför talar jag om imorgon :) Och det är verkligen bara när jag blir bjuden som jag dricker smirnoff ice! Fick smaka non stop av Sara i bussen, superyum! Skriver verkligen mer sen! :)

Fyllepuss
<3

Sådant som egentligen inte är värt att skriva ner :)

Mina sockar luktar superäckligt, summer does that =(


Alltså jag typ dör för att jag inte har ngn kamera. Visst, jag kommer ALDRIG få äga en systemkamera. Men en liten fjuttig sak att ta bilder med är jag väl värd? :/ Lässän häst!



Och förbannad skitsur hatisk häst! Fittunge, försvinn =)

Heja öl & konstigt folk!

Idag var jag en buse! Mahaaaaaaaaa.. Eller ja, vi hade extramatte och det var min enda lektion. Jag gick dit och allt var frid och fröjd tills efter typ 3 min då Rasmus skickade ett sms och skrev att han hade slutat och att vi kunde träffas utanför gallerian! Sååeee, vad gör jag? Jag kan inte smsa att jag har lektion och inte heller låna någons mobil. Så jag hojtar "Anders, jag ska till tandläkaren nu. Jag fick nyss en påminnelse" Heja mig, värd skoldag (Y)


Är i alla fall glad över att det bli öl med Pelle & Boman ikväll, och krogen då efter :) Men sorgsen över att mina pengar inte räcker till att handla innte på krogen -.- Menmen, det blir vad man gör det till! :) Så det kommer bli awwweesommeness!

Lånade 100 kr av älskling för att kunna köpa en tröja på Bik Bok :) Det är en korallfärgad (Killar: orangerosa typ) sweatshirt med klippta hål längs ärmarna! Ville ha en vit, men eftersom att mitt hår är pretty much amarillo (gult) så ser det ännu värre ut med vitt till :/  Låna är sämst, men tröjan bra :) Man skulle ha vägt cirka 15 kilo mindre bara! -.- Det är 30 % på alla toppar tills söndag :) Sooo I just had to have it :) OM BARA VÄRLDEN VILLE GE MIG EN KAMERA SÅ SKULLE DET HA FUNNITS EN BILD INFOGAD HÄR NEDAN, men nej..

På återseende!

Jag kan bara visdomsord, yaaoo!

Livet är ett tidsfördriv
och jag hatar att vänta.


Och vet ni vad, allvarligt? Slidsekret???????? Sperma, sure.. Alla har hört och använt ordet ex. antal ggr. Vissa dock i ngn påhittad "satt på 5 brudar på en kväll och fan vad jag sprutade henne i ansiktet"-historia, men ja alla :)  Slidsekret, vad är det för jävla ord? Ja, fuuult som satan iaf!

"
Well, well. Slidsekretig dag på er alla :) Ciao!

Sånt där otroligt ointressant

JAG KOMMER FORMLIGEN DÖ PÅ SPANSKA NATIONELLA KLOCKAN 13.00 IDAG! Skulle ha pluggat igår genom att lyssna på texterna med skiva. Men icke, boken var i skolan då jag inte hade planerat att vara i mitt lilla Flärke! Ack så ovanligt att jag inte gör mina små läxor!

Idag fyller farfar år! :) Då blir det skog TREDJE DAGEN I RAD(!) och smörgåstårta :'D

Och det finns fortfarande lite fika kvar sen papa fyllde år i förrgår ^^ yumyum! Cola light på 33 cl glasflaskor var på halva priset på Flärke Lantis då det var kort datum! Pappa snäll, köpte alla 14 st :D :D De är såå gooooooda!

och min bloggdesign måste verkligen modifieras.


Puss på er som fick gå till skolan idag utan ångest, för ni hade gjort läxorna :)
Smisk på er andra, som valde tvn, vännerna, sängen ist för läxorna i går kväll :) 


Kreativitet, yuck

Guuuuuuud, vad jag hatar att "designa" bloggen -.- Men man måste ju. Utsidan är ju i princip allt i denna värld! Heja, världen right. Och saralundell, kunde jag ha kommit på något mer idérikt? Knappast. Men hej, hej här är jag! Mycket heja. Nu ska jag finisha min cola light (i glasflaska<3) och sussa!


Sov gott, 01.51

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0