Världens mest planerade Umeå-resa

Sitter hos Henkrik i hans lägenhet? rum? studenboende? iaf.. Sitter iaf där på en stol! Jag dricker cube (är på min sista :o) han dricker heineken! Glasflaskor <3 Vi vet inte vad vi ska göra sen men det löser sig alltid ;9 Trevligt är det iaf ^^ Jävulskt genomtänkt av mig att åka till Umeå på en onsdag (y) Spontant ät bäst <3 Blir väl ngn krog av ngt slag sen, på ngt vis xD

Btw, Henke är juckmeister, nollning xD Vad det säger om honom låter jag vara osagt..

See ya around!


PartyParty?

Jag vill, jag vill, jag vill! Kanske blir Umeå imorn och festa med Henkrik =D Jag hoppas, det vore kung =) Att göra ngt lite annorlunda ^^ Annars får det väl bli ngn helg framöver. Men jag vill nu (a)

festsugen!

Framnäs nästa vaa!

Sitter hos Amanda Jönsson med Eve och Mari! Trevligt trevligt. Framnäs nästa, igen. Sjuuukt ovanligt, eheh

Ses i dimman :*

Den ljusa framtiden?

Jahopp, då har jag redan bestämt min framtid. Klart och tyvärr inte betart :o Efter dessa två år i Spe2b så blir det Civilekonom i Umeå, de skulle visst vara väldigt bra på småföretagande där. Se världen kan jag göra sen ;) Just nu så är det den bästa utbildningen jag är ute efter :)

Näe, nu ska jag kila. Min favoritkurs börjar snart, Aktiekunskap med Bosse. Skrivkursen nr 1 :D (Och nej, jag var inte ironisk. Det är faktiskt min favorit)


Puss!


RSS 2.0