Pity party

DET ÄR SÅ JÄÄÄVLA FÖRBANNAT KUKSAKTAN BÖGFANSKAP JÄVLA SATYG IRRITERANDE ATT JAG INTE HAR NGN KAMERA OCH INTE KAN LÄGGA IN BILDER! JAG FÖRTJÄNAR DET, OKEJ?!

Så, det var allt. Slut på pity partyt :)

sara

MYGGJÄVLAR!

Myggor, jävla kvinnofolk. HATA! Jag fattar inte vad jag har gjort dem? Jag måste vara deras true love. Synd att jag är kär i ngn annan då. Jag tror på monogami, i vilket fall ^^. Var och spelade lite volleyboll med Linda, Erika & Marcus. Jag & Marcus vann. :) Fast egentligen så var det väl Marcus som vann. Jag gjorde mer skada än nytta, som vanligt =) MYGGGGOOR! De är inte nådiga med mig.

Jag vill jättegärna ha Supremeburgare,<3 det har jag velat jättejättejättelänge. Men inte får jag några :(

Men kanske ska ta lite kaviarmackor. Eller flingor! De är fulla av socker ;D


Höööööööörs!
sara

The Big Bang Theory

Såg lite på The Big Bang Theory. Dock ett avsnitt jag redan har sett hos Pelle. Men då var det utan text och jag förstod inte ens hälften ^^ Åh, det är så sorgligt. Pelle.. Varför är min bästaste vän så långt långt långt längre än långt bort för? Ingen känner mig som han. Jag behöver inte anstränga mig en massa för att vara "rätt", det är bara rätt hela tiden. Det är så hemskt att jag vill gråta. Fast jag har redan fällt åtskilliga tårar över det där, inte idag dock. Jag kan inte fatta att jag ALDRIG MER kommer vara i hans lägenhet, för nu är den någon annans.. Så många minnen, så mycket underbart </3 Jag kan inte tro att det är sant, fan. Tack och lov så kommer ju Pelle tillbaka iaf, hoppas jag. BÄST FÖR HAN! Usch, nu blev det Americas funniest home videos på tv, måste byta nu! Och jag sitter inte ens vid tvn, så bedrövligt är programmet att det inte ens går att höra på i bakgrunden :) maha. Hur som helst, varför?! Blää, och jag kommer knappast bli rik så att jag kan hälsa på honom heller, men jag måste. Fanfanfanfan. Jaja, när/om jag väl kommer dit så kommer jag aldrig ha varit lyckligare över att se honom! Och fan vad vi ska dricka öl ;D Jag har gett honom ett uppdrag att ta reda på vilka ölsorter som är godast som inte är alltför dyra, han tyckte inte att det var ett alltför krävande uppdrag ^^


Ur Big Bang Theory:

-What if guests show up?
-Entertain them.
-What if they're women?


:)


16.00 var det visst Top Model. Det ska jag se!


Går och äter kaviarmackor. Igen.
sara

Tatueringsdrömmar

Idag har jag tänkt en massa på tatueringar. Men är så rädd att ångra mig eller jag vet inte. Just nu så sitter jag & Pelle och kollar på nördiga tatueringar på varsin sida jorden. Typ. Men jag tänker inte avslöja min ideér för er, då är det bara någon som tar dem. Och jag dör :)  Och såg en asssssssnygg tatuering på La Ink idag på lunchen! :O:O Det var ett träd som växte ur en bok och en fågel som flög upp ur trädet och jag dooog, allt var så fint!

Jag vill ha så mycket, och sen så ska man ju ha slantar också.

Dreaaammyyy.<3

Och varje dag jag jobbar är det alltid ngt man får höra om min tatuering eller mina piercingar, men sånt är livet =) Men allt öär faktiskt inte bara dåligt ^^


xoxo
sara

The Sims 3

Nu ska jag prova The Sims 3 på Pelles dator :)

Han har spelat det hela natten medan jag har sovit i hans säng, det är äkta vänskap det :D


sara

RSS 2.0