Meningslöst dravel

Ögonfluss - vilket jädra bra påfund! Eller? Var ungefär 10 år sen jag hade det sist, men den här gången var det faktiskt inte så illa :) Ska till skolan imorn iaf. Imorgon blir man 20 år. Födelsedagar kvittar helt och hållet för mig. Tacka vet jag julafton <3 Men nu får ju lilla jag på Systembolaget, och det är inte helt fel. Det är ju bra att man redan i måndags fick förfrågan om att köpa till minderåriga, när man inte ens fyllt än. Men men, klart man ställer upp, hur olagligt det än må vara!

Igår var det Poetry Slam i Umeå, deltävling. Det var mysigt värre :) Och enligt Julias vilja har jag och Lundin anmält oss till nästa, den 17e februari. Jag har bara läst upp en endaste gång och det var i skolan, men det kan ju vara en festlig upplevelse, även om jag inte har den blekaste vad jag ska läsa.

Jag som hade tänkt panta burkar idag, men icke. Ingen skjuts på finaste Flärke Lanthandel och massa snö :( Blir så less på att det är flaskor hit och burkar dit i hela huset! Sedan är det ju bara bonus att man tjänar en liten slant och kan köpa fika till gästerna imorgon ;D

Imorgon är jag visare, ciao!


RSS 2.0